Draugystės su ONBO pradžia! 1 lygis.

Nuo ko pradėti rašyti šį pranešimą - neturiu jokio supratimo. Tačiau, kaip visada, man būdingu būdu - kažkaip reik pradėt nuo pradžių. Ta pradžia nuskambėjo labai lengvai ir smagiai, o tik vėliau supratau, kad tai sunkus ir intensyvus darbas su mano didžiausiu priešu - manim. Kodėl aš save taip vadinu? Ehem, viskas paprasta. Kuomet nuolatos kovoji, galvoji kaip išlikti ramiai, kaip nestresuoti, kaip susilaikyti nuo kandaus pasakymo ir t.t. supranti, kad vienintelis priešas, kurį turi esi tu pats. Skaitant toliau sužinosit kas čia atsitiko ir kodėl aš pradėjau dar labiau su savim kovot.

ONLINE BOMBA
Kaip ir minėjau prieš tai, atrodė jog viskas lengva. Nuo 5 iki 15 minučių, kiekvieną dieną galima skirti įvairioms veikloms, jei galiu pamedituoti, pabūti su savimi, padėkoti, ar dar kitaip į save investuoti, kodėl negaliu skirti dar šiek tiek laiko internetiniam saviugdos žaidimui... Na, pirminė mintis buvo visai nieko... Tačiau prireikė kelių susitikimų, kad ateitų mintis: "Vytaute, čiupk briedį už ragų, va dabar tai josim... ANT RIMTO." Ir tik klausimas ar aš ant to briedžio ar briedis ant manęs joja. Taigi, šiandien startuoja pirmasis straipsnis iš visos ONBO serijų, kuriose galėsite sekti mano pasiekimus, rezultatus, pastebėjimus ar tiesiog mano nušvitimus. Sekite naujienas, dalinkitės su draugais, labai nekantrauju pasidalinti su jumis žiniomis, kurios po truputį gulasi į lentynėles mano smegenų vingiuose! 

Didysis testas
Prieš visus susitikimus, teko atlikti didyjį testą, kuriame reikėjo atsakyti į 50 klausimų, kurie parodė mano potencialo lygį - 61%. Tada supratau, kad dabar tai žopa, bet pasaulis dėl to suktis nesustojo, tai tebuvo tik dar vienas spyris užpakalin eiti ir kažką daryti. Nors, mano potencialo lygis rodė, jog dalį įgūdžių jau esu išsiugdžiusi, tačiau - nepakankamai man ir sistemai, jog būtų cielas 100%.
Patarimas: į visus pateiktus klausimus atsakykit nuoširdžiai. Niekas nesmerkia, niekas neteisia, absoliučiai atverkit savo širdį ir mintis visiems atsakymams, kuriuos sutiksite ir susitikimuose su treneriais (taip taip, tai smagioji dalis, jog turėsite savo trenerius!) Jei meluosite - tai darysite blogą tik sau ir jūsų produktyvumas - mažės.

Treneriai Aleksas ir Inga.
1 lygis
Jame apturėjau 4 susitikimus su treneriais - Aleksu ir Inga, kurie visų susitikimų metu teikdavo taiklias mintis ir pasisakymus labai laiku ir vietoj. Žinoma, aš nekalbu apie asmenis su kuriais susiskambini ir kalbi, tai tarsi virtualūs personažai, kurie yra animuoti pagal realius asmenis. Treneriai išsikėlė tikslą, jog galėtų parodyti man kaip greičiau galiu pasiekti svajonių, troškimų ar tikslų. Po visų susitikimų, pažiūrėsiu ar jiems pavyko įkrėst man proto, hihi. Esmė paprasta, visas 30 dienų, ne daugiau ir ne mažiau su jais "susitiksiu" ir išmoksiu tam tikra tema, tam tikrų dalykų, po truputį gvildendama visus niuansus. Iš pradžių buvo sunku perprasti kada geriausia yra skirti šiam užsiėmimui laiko, tad skirdavau vakarais... Perėjus šį lygį supratau, kad naudingiau būtų tai daryti ryte. Tuomet visą dieną turi apmąstymams ir naujų strategijų kūrimams, žinių gilinimams ir informacijos virškinimams.
Iš pradžių galvojau, kad jie pakalbės, aš pažiūrėsiu, paklausysiu video, atsakysiu į klausimus, padarysiu viską kas yra prašoma ir ties tuo pasibaigs. Tačiau jau pirmo susitikimo metu apturėjau misiją, kuri privertė apturėti akistatą su savimi, kuri sukėlė tikrą maišatį galvoje.
Taip pat, labai smagu yra tai, kad gavau motyvacijos ne tik per pozityvias mintis, bet ir per šiokias tokias dovanėles sielai - nuorodas į naudingus straipsnius ir t.t. Taigi, finale po pirmo lygio įpratau atlikti tokius veiksmus: Išklausyti turimą informaciją. Atlikti tam tikrą užduotį. Perskaityti naudingus straipsnius ir gilintis į tą temą, kiek galiu labiausiai. Viską ką turiu mintyse, visas teorines žinias perkelti į praktinę dalį ir NUOLATOS SU SAVIMI DIRBTI. Tad skubu pasidalinti su jumis pirmo lygio rezultatais:
1 susitikimas:  Mano dienos tikslas - 64%. Beveik žinau ko noriu iš šio gyvenimo, tačiau faktas: man reikia kur kas daugiau pastangų.
2 susitikimas: Mano dienos tikslas - 65%. Dažnai pamirštu tam tikrus dalykus, nes esu per daug užsiėmus. Nuo šio susitikimo pradėjau labiau dirbti su savimi, įžvelgti dar labiau teigiamus dalykus, negu prieš tai ir stengtis nepamiršti lygiai taip pat svarbių dalykų kaip ir tokių, kurie reikalingi žmogaus kūnui.
3 susitikimas:  Mano dienos tikslas - 62%. Esu užspietusi save į kampą, kaip kad vienam straipsnyje minėjau - nesimokau iš savų klaidų, ypač - iš svetimų. Na ir va - blogai. Ankščiau mėgdavau praklausyti kitų žmonių pastabas ir pamokymus, dabar stengiuosi atsižvelgti į jų žodžius, juk esu pakankamai didelė, kad galėčiau nuspręsti ar man blogo, ar man gero linki ir ar galiu to žmogaus paklausyti.
4 susitikimas: Mano dienos tikslas - 100%. Turėjau pasirinkti arba tas, arba tas... Na va ir prašom - 100% , gal ir nieko tik dėl vieno pasirinkimo ir neabejotinai teisingo! Gaila, tačiau žmonės pradeda imtis tikrai rimtų veiksmų ir keisti gyvenimą, kuomet sužino, jog nedaug to gyvenimo ir teliko. Ačiū Dievuliui, jog turiu galimybę keistis, kol dar esu lanksti, jauna, ir turiu gražų gyvenimą prieš akis tobulėjimui.
Na ką, prieš akis laukia antras lygis ir šeši susitikimai su Aleksu ir Inga, kuriuos galėsite paskaityti kitame straipsnyje, tad nepraleiskite naujienų ir sekite mane facebook'e.


Galbūt jūs jau esate išbandę ONBO? Kiek investuojate laiko į save, savo mintis? Pasidalinkite saviugdos klubo patirtimis!!!

Labanakt,
Tautė.

2 komentarai

  1. Aš kiek girdėjau Onbo mokamas, ne?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Yep, jis yra mokamas :( Plačiau gali pasiskaityti štai čia: https://onbo.lt/uzsisakyk#

      Panaikinti