Kosmetinės papildymas: lūpų lakas

Ne visi, tačiau dauguma Avon kosmetikos prekių tikrai  neprasilenkia kainos ir kokybės atžvilgiu. Nesumoki begalės pinigų, tačiau ir didelio stebuklo negauni, BET! Skubu su Jumis pasidalinti stebuklu, kuris kainavo apie 5 Eur ir tikrai tapo stebuklu. Pernai metais pasirodė naujiena -  lūpų lakas iš Mark linijos. Kaip mergina, tikrai negalėjau atsispirti šiai naujovei. Juolab, mėgstu spalvotus dalykus, o tokių lūpdažių Lietuvos rinkoje tikrai ne ant kiekvieno kampo rasi... 
Pirmas įspūdis
  • Įpakavimas paprastas - juoda dėžutė, viduje lūpų lakas - nieko ypatingo.
  • Prasisuku, pauostau (nežinau kodėl, tačiau man yra kur kas maloniau, jei kosmetika turi lengvą aromatą) - tokiu pavasariu kvepia... Lyg vaikiškais saldainiais, tačiau kvapas tikrai tikrai neerzina.
Kodėl nusipirkau daugiau?
  • Išbandžius vieną, negalėjau sustoti... Nusipirkau dar vieną... Ir dar vieną...
  • Deimanto formos aplikatorius - maloni staigmena ir puiki idėja, jokio vargo dažantis lūpas. Su juo tiksliai ir tolygiai yra išsklaidomas produktas.
  • Pigmentacija - nereali, spalvos ryškios, gražios ir sukuria nuotaikingą makiažą.
  • Jie nesausina mano lūpų... Ypač žiemą turiu didelę problemą - lūpos būna suskeldėjusios, tad apie spalvas galiu tik pasvajoti... Visą šaltąjį sezoną esu įpareigota apsiriboti tik vazelinu, tačiau ši žiema buvo nuostabi, nes atradau šiuos lūpų dažus. Jie taip gražiai ir tolygiai padengia, jog suskilinėjimų ir kitų nesąmonių net nesimato.
  • Spalva išlieka pakankamai ilgai. Šie lūpų dažai atlaikė ne vieną vakarėlį ir kebabų valgymus... O tai, mano manymu yra daug.
Spalva : "passion it"                                      Spalva: "fabulosity"                                 Spalva: "dare to be bare"

Labanakt,
Tautė.

Komentarų nėra