Skaitom tinklaraščius kartu!

Parkrenti į lovytę, užsidedi akinukus ir skaitai
savo mėgstamiausius! O kaip jūs skaitot?
Aš žinojau, kad žmonės savo malonumu rašo blog'us, kuria įvairiausio tipo tinklaraščius... Tačiau, kai tuo pradėjau užsiiminėti pati, susipažinau ne tik su įvairiais žmonėmis, bet ir supratau, kad tų tinklaraščių - apstu, tik spėk skaityti! 
Prieš užverdant visą šitą košę kartais paskaitydavau Debesylą, laisvu metu užsukdavau ir pas Valtininką. Tiesa, gėda pripažinti, bet ką jau padarysi, visai neseniai sužinojau kas yra Alex Monaco, tad ir jį paskaitau. Tačiau šie tinklaraščiai yra populiarūs ir visuomenei gerai žinomi. Tiesa, jie tarpusavy panašūs, bet ir skirtingi - saviugda, tobulėjimas, motyvacija ir visi kiti dalykai. Tad, rekomenduoju visiems besidomintiems! 
Na, kuomet įsitraukiau į blogerių rutiną, pradėjau labiau tuo domėtis, ieškoti. Supratau, kad mano bendraminčių labai daug! Ir labai dėl to džiaugiuosi! Dabar tikrai mieliau paskaitau kažką iš kitų gyvenimo, nei DELFI naujienas, kurias rašo surobotėję ir gyvenimo neturintys žmonės! Tad, noriu padėkoti visiems žmogučiams, kurie užsiima įrašų rašymu, nes jūs skatinat mane, neabejoju kad ir kitus, kurti, tobulėti, siekti... Na, o tie įrašai, kur kažkas yra testuojama arba paprasta apžvalga atlikta, mane - silpnavalę merginą, skatina ir paišlaidauti! Bet!!! Dievaži, aš pasikeisiu! Taigi, kalbu kalbu ir nieko nepasakau. Kantrybės, skaitom toliau!
Aš, daugelis kitų tinklaraštininkų, publikuojasi Blogger platformoje. Žinoma, yra ir wordpress'as, wix'as, begalės kitų platformų, kuriuose gali išsireikšti! Šiais laikais, net ir bookstagram'ai yra kuriami! Tiems, kas nežinojot, rekomenduoju užeiti - Renkuosi knygą. Man tai buvo didelė naujovė! nenukrypstant nuo temos - Blogger platforma man patinka tuo, kad čia randu visus mėgstamiausius vienoj vietoj! Tokiu būdu sekdama tinklaraščius, galiu stebėti įrašus ir nesivarginti, jog kažką praleisiu! Tad štai mano skaitomiausi ir sekamiausi blogger platformos žmogeliukai:
Ir čia dar ne visi! Yra ir tokių, kurių nemoku sekti... Taip, gėda, tačiau nemoku, tad rankiniu būdu vis užsuku pasižiūrėti... Na, nėra to blogo, kas neišeitų į gerą - išmokau mintinai jų blogų adresus.
Tad, štai ką aš skaitau laisvu metu. Apžvalgos, kosmetikos, mintys, įvairūs pastebėjimai, pas jus randu visko ko noriu! Taip gera, skaityti tiek daug bendraminčių. Tiems, kurie blogus atrado visai neseniai siūlau užsukti į GERI BLOGAI svetainę, kurioje visi blogai suskirstyti pagal tematikas, galbūt atrasite kažką įdomaus sau!

Tiesa, dar nesu mamytė, tačiau smalsauju ir skaitau apie Mamų dienas, tad yra keli įdomūs tinklaraščiai apie mamiškas dienas, kuriuos kartais paskaitau. Net neabejoju, kad besilaukiant mažo klecko, tokio tipo tinklaraščių tik padaugės!
Na ir galų gale, labai džiaugiuosi būdama viso to dalimi. Ankščiau skaitydavau, bet visada susilaikydavau nuo komentavimo... Tik pradėjus šią veiklą supratau, kaip komentarai gali skatinti žmogų kurti, siekti ar tobulėti. Džiaugiuosi tiek savo, tiek kitų blogerių pasiekimais! Vieni iš kitų mokomės, semiamės idėjų - viskas tiesiog nuostabu! Laukiu komentaruose jūsų skaitomų tinklraščių, galbūt atrasiu kažką naujo ir pagausinsiu savo skaitomųjų gretas!

P.S. atsiprašau, jei tinklraščio pavadinimą parašiau su klaida, tikrai ne iš pikto! Komentaruose leiskit žinoti - būtinai pataisysiu :)

Labanakt,
Tautė.

6 komentarai

  1. Kaip smagu čia save rasti! O mane prenumeruoti gali paskrolinusi žemyn - pačioje apačioje yra galimybė premuneruoti! ❤

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaip smagu buvo rasti savo bookstagram'ą bei tinklaraštį! Ačiū labai!
    O su tuo užsiprenumeravimu aš irgi nesuprantu, lyg ir esu tave užsiprenumeravus? Nemažai sulaukiau žinučių, kad žmonės negali pas mane to padaryti, oh well, kažkaip išgyvensim :D
    O aš dažniausiai paskaitau tave, Peroksidinę(sakė greitai sugrįš!), Begalybę ir Burunduko Blogą.
    Dar kartą ačiū! :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kaip fainai, kad ir aš čia save atradau! O šiaip sėkmės visoms visoms čia bloginant, nepametant įkvėpimo ir neužsiverčiant kotais darbais!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Malonu būti paminėtam ir tikiuosi nedingsiu iš sąrašo! Jei turi FB - tiesiog palaikink puslapį. Bent nerašai vien apie kosmetiką, tai paskaitau tavo mintis irgi.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Labai gaila, jog šioje platformoje ant komentaro negalima uždėti širdelės. Tikrai visus komentarus nulaistyčiau širdukėm. Ačiū, jog esat ir nestokojat idėjų! Jus skaityti daug maloniau, nei plauti smegenis su Delfi. <3

    AtsakytiPanaikinti
  6. Kaip smagu rasti save♡ Šaunus įrašas!♡

    AtsakytiPanaikinti