50 klausimų, 50 atsakymų! Be jokių atspalvių...

Jaunimėlis išnaršęs visą internetą skersai ir išilgai tikrai žino video filmukų platformą - Youtube. Joje galima prisižiūrėti ne tik įvairių idėjų, atrasti įdomių asmenybių, tačiau ir kažko naujo išmokti. Iš esmės, panašu kaip tinklaraščiuose, tik informaciją gauname video pavidalu... Na, o kol tinklaraščių kūrėjai kankina savo kompiuterių klaviatūras sugalvojau "Youtube TAG" perkelti į "Blog TAG". 
Kas tas "TAG" ir su kuo jis valgomas? Tag (lt. žyma) - su juo susiduriame įvairiuose socialiniuose tinkluose... Dažnai esame "pritaginti" bendrose nuotraukose su draugais Facebook platformoje, tačiau susiduriame su tag'ais ir kituose socialiniuose tinkluose. Taigi, Youtube yra gan populiarūs filmukai tarp pradedančiųjų "TMI TAG" (angl. too much information tag; lt. per daug infomacijos žyma). Šio filmuko tikslas yra suartinti žiūrovus su kūrėju, jog auditorija jį galėtų pažinti. Visi į klausimus atsakinėja labai skirtingai... Vieni pasitelkia humorą, kiti atsakinėja paprastai ir tokiu būdu pristato save. Kadangi, aš esu naujas blynas šioj blog'ų keptuvėj... Noriu prisistatyti ir aš, tik ne video pavidalu, o rašto. 

PER DAUG INFORMACIJOS
  1. Ką šiuo metu vilki? Naminius džinsiukus, kurie išteplioti plaukų dažais ir Kauno maratono maikutę likusią nuo 2016 m. 
  2. Ar buvai kada nors įsimylėjęs? Žinoma, juk tai puikus jausmas!
  3. Ar kada nors turėjai siaubingą išsiskyrimą? Oi, patikėkit manim. Siaubingas išsiskyrimas kiekvienam labai skirtingas, o aš apturėjau ne tik siaubingą tačiau ir tragikomedinį išsiskyrimą. Situacija paprasta - draugavau su vaikinu ir susitikinėjau su esamu sužadėtiniu. Na, mano buvęs tikrai ne juokais užpyko, užblokavo mane per visus galus, nulaužė Facebook anketą ir išsiuntinėjo visiems žinutes, koks aš blogas žmogus. Švelniai tariant - cirkas be pinigų, tačiau tokio siaubingai juokingo išsiskyrimo kaip šis neturėjau...
  4. Kiek tau metų? Šiuo metu man 20 metų, 6 mėnesiai ir 18 dienų! Iki 21 gimtadienio liko 5 mėnesiai ir 12 dienų, valio!
  5. Koks tavo ūgis? Šiuo metu esu 170 cm.
  6. Koks tavo svoris? Šiuo metu sveriu apie 63 - 64 kg.
  7. Ar turi kokių nors auskarų? Taip, turiu ausyse po vieną ir liežuvyje.
  8. Ar atsuktum laiką atgal, jei tik galėtum? Manau, kad ne. Kam to reikia? Juk nenutiktų tiek nuostabių dalykų, kurie nutiko, jei praeitis būtų kitokia, nei kad buvo.
  9. Koks tavo mėgstamiausias gėrimas? Niekada neatsisakau giros prie kebabų, alaus prie cepelinų ir kompoto prie naminio maisto, o naktį - vandens.
  10. Kokia tavo mėgstamiausia daina? Tokios kaip ir neturiu, juk visa muzika savaip "veža". Anščiau būdavo gėda prisipažinti ar pasakyti, tačiau dabar galiu drąsiai teigti - Lietuvos estrada sukūrė pačias geriausias dainas. Su jomis užaugau, beveik visas žinau ir nė vienos maudynės duše be S. Povilaičio arba D. Butkutės nepasieina.
  11. Koks tavo zodiako ženklas? Mergelė. 
  12. Kiek laiko užtrunki duše? Įvairiai, kai skubu arba labai miego noriu tai galiu ir per 15 minučių susisukt, tačiau niekur neskubant galiu ir valandą stovėt po vandens srove. 
  13. Kokia tavo mėgstamiausia laida? Ar kas nors yra matę kažką geresnio už "TV pagalbą" arba "24 valandas"? Žinoma, žiauru kai broliai ir sesės nepasidalina žemėm po tėvų mirties arba kažkas vaikšto po ne savo kiemą, tačiau visos situacijos, kurias pateikia šios laidos yra skaudus realybės pavyzdys.
  14. Kokia tavo mėgstamiausia muzikos grupė? Kaip ir minėjau, Lietuvos estrada ir niekas manęs neperkalbės.
  15. Ko tu tikrai pasiilgai? Nuoširdžiai pasiilgau, kuomet mama prieš miegą suvyniodavo mane į kaldrą kaip didelį kokoną arba kai pakeisdavo patalynę... Kai po maudynių gaudavau šilto pieno stiklinę ir sumuštinį su šlapenka iš vietinės namo parduotuvėlės. Labai pasiilgau vaikystės ir visų nesąmonių, tų neatsakingų dienų, kuomet laiką visi švaistėm vėjui ir nenorėjom eiti miegoti pietų miego.
  16. Ką darai, kuomet esi liūdnas? Tame ir esmė, kad nedarau nieko. Tiesiog nieko, net nesistengiu pakelt nuotaikos, nes žinau, kad ji kažkada atsiras.
  17. Kiek laiko užtrunki rytais? Labai priklauso kokia diena manęs laukia... Jei svarbi tai ir ruošiuosi kaip barbė princesė visą valandą, jei žinau, kad trinsiuosi visą dieną su pižama namuose, tai net neužtrunku, nes neturiu kur ruoštis ir skubėti.
  18. Ar kada nors buvai su kuo nors susimušęs? O kas ne? Mokykloje teko apturėti vieną kovą po kurios ant rankos gipsą nešiojau gerą mėnesiuką. 
  19. Kas tau pakelia nuotaiką? Muzika. Ji visokia, linksma ir liūdna. O kartais tiesiog atsikeliu su pakelta nuotaika. 
  20. Kas tau numuša nuotaiką? Labai dažna numuša nuotaiką žmonės, kurie per daug sau leidžia ir nepagarbiai elgiasi su kitais. 
  21. Koks turėtų būti gyvenimo partneris? Supratingas ir atviras... Pasitikiu aš, pasitikės ir manim.
  22. Kokia tavo mėgstamiausia spalva? Vienareikšmiškai - žalia.
  23. Garsi muzika ar tyli? Žinoma, kad garsi, kol galvos neskauda... O po to tik tylėję ir išvis išnyksta.
  24. Kokia tavo mėgstamiausia citata? Kartą Mikė Pūkuotukas yra pasakęs, kad iš aukščiau viskas atrodo kitaip.
  25. Koks tavo mėgstamiausias aktorius? Tokio tai tikrai neturiu, tiesą sakant, jie man visi vienodi.
  26. Kokia yra priežastis, dėl kurios pradėjai rašyti tinklaraštį? Juk kažkaip reikia save išreikšti, tad mėginau įvairius būdus iki kol priėjau tinklaraščio variantą.
  27. Ar turi kokių nors baimių? Kokios jos? O kas jų neturi? Esu klaustrofobė, labai bijau uždarų, tamsių patalpų, atsiradus tokioje vietoje, dažnai pradedu galvoti, kad tuoj uždusim, nes čia ankšta, mažai vietos ir oro staiga trūksta. Na ir bijau klounų nuo pat vaikystės, tad cirkas ir išpūstas siaubo filmų veikėjas klounas manęs tikrai nedžiugina. Na ir kitos minimalios baimės, kurios ateina per nejaukumo jausmą - šliužai ar kiti sliekai, tačiau aš jų nebijau paliesti, man tiesiog nemalonu. Galvoju, galbūt tai irgi baimė?
  28. Dėl ko paskutinį kartą verkei? Šiandien ryte teko nubraukti ašarą, nes žiovavau ir jau taip išėjo, juk patys žinot kaip nutinka...
  29. Kodėl būtent taip vadinasi tavo tinklaraštis? Merginos nuo vaikystės yra įpratusios puoštis, gražintis, būti tikromis princesėmis, tačiau visuomenė sudarė stereotipą, jei graži - vadinasi buka. Ot ir ne! Visos mes gražios ir visos savaip protingos.
  30. Kada paskutinį kartą sakei, kad myli kažką? Tai, kad kiekvieną dieną karksiu, kad myliu. Svarbiausia nepamiršti šio žodžio, jis kaip raktas į kiekvieno širdį. 
  31. Paskutinė knyga, kurią perskaitei? Gary Chapman "5 meilės kalbos". Tikrai gera knyga, kuri super lengvai persiskaitė.
  32. Kokią knygą skaitai šiuo metu? Prisiminiau paauglystę ir pradėjau iš naujo skaityti savo pamėgtą knygų seriją apie fėjas ir trolius. Aprilynne Pike "Sparnai".
  33. Kokią paskutinę laidą, žiūrėjai? Tai ir buvo "TV pagalba".
  34. Kurioje vietoje buvai paskutinį kartą? Šiandien atidarėm riedučių sezoną ir važinėjom Panemunės šile, o po to keliavom ir į Pažaislio vienuolyną, tai paskutinės vietos kuriose lankiausi.
  35. Koks paskutinis žaidimas, kurį žaidei? "Geometry dash". Tai baisiau už sėmkių valgymą... Užsikabini taip, jog pamiršti, kas pasaulis egzistuoja.
  36. Su kokiu žmogumi kalbėjai paskutinį kartą? Kambarioku, Kalėdų Seneliu ir žmogumi, kuris padaro kiekvieną mano dieną vis linksmesnę.
  37. Kokią paskutinę dainą dainavai? Aš dabar galvoju ar tai buvo dainavimas ar rėkimas, tačiau David Duetta-Titanium.
  38. Kokia buvo paskutinė gauta žinutė? Mano vaikystės draugė parašė, kad išėjo iš laiptinės. 
  39. Ar turi simpatiją? Kuo toliau, tuo labiau galvoju, kad tai ne simpatija, o vis daugiau ir daugiau!
  40. Kokie yra santykiai tarp tavęs ir žmogaus su kuriuo susirašinėjai paskutinį kartą? Na, ten mano draugių prietrankų grupė... Tad aš be jų nė krust, tai net nežinau kokie santykiai tarp mūsų... Tikriausiai daugiau nei draugės, mažiau nei lezbietės.
  41. Koks tavo mėgstamiausias maistas? Jei mėgstu lietuviškas dainas tai tikrai ir lietuviško maisto neišsižadu... Cepelinai - mano favoritas, bet ir kebabų neatsisakau.
  42. Kokią vietą norėtum aplankyti? Norėčiau per visą gyvenimą nukeliauti į visus pasaulio žemynus.
  43. Kada paskutinį kartą bučiavai ką nors? Visai neseniai, kuomet man kažkas į ausį pakuždėjo, jog artinas bučinukų ataka.
  44. Kada paskutinį kartą buvai įžeistas? Gyvenu kartu su rėksniu... Manot, kad jis manęs neįžeidinėja? Žinoma viskas draugiškai ir proto ribose. 
  45. Koks tavo mėgstamiausias saldumynas? Ohhh... Saldumynus aš mėgstu, esu tikra smaližė, bet labiausiai mėgstu tokias bulvytes iš Prienų kepyklėlės, ten tikras saldumakų rinkinys, įvairūs torto likučiai viename - nuostabus skonis.
  46. Kokiais instrumentais groji? Jau nebegroju taip kaip ankščiau, tačiau gitara ir pianinas renka dulkes namuose.
  47. Koks tavo mėgstamiausias papuošalas? Hmm, galbūt tas, kuris yra naujas?
  48. Kokius papuošalus nešioji šiuo metu? Turiu porą žiedelių ant pirštelių ir kol kas viskas.
  49. Kada buvai paskutinį kartą išėjęs su kuo nors? Šiandien teko įkvėpti gryno oro dozę važinėjant riedučiais.
  50. Kas turėtų atsakyti į visus šiuos 50 klausimų kitas, pažymėk juos. Turėtų atsakyti kiekviena(s) blogerė(-is), skaitantis šį tekstą. Tad tag'inu visus internetinių platybių rašytojus. Visai smagu, pasijaučiau taip, lyg atsakinėčiau į anketos klausimus, kurias darydavome pradinėse klasėse su klasiokais, deja, tačiau nė vienos neišsaugojau... 
Na tikrai, per daug informacijos apie mane, paprasti elementarūs žmogiški dalykai, lengva informacija, kuri neturi jokios naudos. Haha.

Labanakt,
Tautė.

Komentarų nėra