Karantino swapbox'as!


Šį įrašą, turėjau paskelbti laaaabai senai, na...Bet nebūčiau aš kaip tas dūmas, išnykstu ir vėl atsirandu... Tik šįkart, ne savo noru dingau. Juk su nusprogusiu kompiuteriu, daug tekstų neprirašysi, tačiau po to ir nušvitimas į gyvenimą atėjo, kaip smagu be kompiuterio gyventi...Toks laisvas nuo priklausomybės jautiesi, jog visos priklausomybės prieš tavo laisvę nublanksta.

O. BET. TAČIAU.
Nevyniojant žodžių į vatą - atsukant laiką atgal į balandžio mėnesį, su keliomis blogerėmis keitėmis dovanėlėmis, kurios pakėlė nuotaiką tomis niūriomis karantino dienomis.... Apie tai ką gavo Aldėja iš manęs galite paskaityti jos Burunduko bloge, o apie tai, ką gavo Dovilė, skaitykite influx.lt tinklaraštyje !

Jei atvirai, tai labiausiai jaučiuosi kalta prieš merginas, kurios taip laukė šio įrašo, kurio aš nesugebėjau paskelbti ankščiau... Tačiau šiai dienai galiu pasakyti, tūkstantis atsiprašau keliauja nuo manęs jums !

Na, o dabar, kviečiu pažiūrėti kuo mane palepino ir nustebino Dovilė!


Tądien, kuomet gavau siuntą, gamta dovanojo nerealius vaizdus visiems! Medžiai pavargę nuo žiedlapių linko žemyn, o žolę dengė rožinė jūra! Tad nufotografuoti tai ką gavau vietiniame parke buvo tobula mintis!

Kiekvienas dalykėlis buvo supakuotas indvididualiai ir prie jo - mažas laiškutis, kuris dar labiau kėlė nuotaiką, negu pati dovana! Aš taip vertinu jos laiką, kuri jį skyrė rašant kiekvieną mažą žinutę šalia... Kadangi jos buvo skirtos man, su jumis dalintis neskubu, tačiau jūs ir nepykit!

Aplamai, visas turinys buvo labai kruopščiai apgalvotas, mielai supakuotas ir švytėjo meile nuo visai nepažįstamo žmogaus, dėl ko pasijaučiau taip gerai... Kaip tie rožiniai balionai - maža smulkmenėlė, tačiau šypseną kelianti nuo ausies iki ausies! Smulkmena, kaip Dovilė sakė, tačiau iš jų ir susideda visuma... Tuomet įvairūs mėginukai ir lūpų kaukė kurią taip saugau žiemos sezonui, kuomet visos linksmybės prasideda! Nekantrauju išbandyti šią pagalbą joms, kuomet orai vės ir teks palikti vasarą už nugaros... Šiek tiek aukščiau visų mėginukų ir lūpų kaukės matot knygą ir užrašų knygelę... Nežinau ar kur nors esu minėjusi, tačiau kuomet skaitau knygas, mėgstu pasidaryti mini konspektus, užsirašyti patikusias mintis... Tad ši kombinacija privertė mane išsižioti - to mažiausiai tikėjausi, tačiau suveikė puikiai! Tikriausiai jau matot, jog šalia knygos yra kitas dalykėlis, tačiau nelabai suprantamas ir gerai matomas, kol supakuotas! Tai maišelis su stilizuotu Lietuvos žemėlapiu - neatskiriamas draugas apsipirkimų metu, pokalbių pradininkas su nepažįstamais žmonėmis... Na, o paskutinis dalykėlis, tai meškutis, kuris ant pilvuko turi mūsų šalies trispalvę ir laiko apsikabinęs žiebtuvėlį! Kur jį panaudosiu ir kokia bus jo paskirtis - kol kas saugau paslapty, tačiau Dovilei privačia žinute atraportuosiu kokiu brangiu jis man patapo!

Dar kartą ačiū už kantrybę laukiant šio įrašo, dar kartą ačiū už dovanėles Dovilei! Džiaugsmas netelpa krūtinėj, kokia laiminga jaučiuosi, tad rekomenduoju ir kitiems išbandyti swapbox!



Labanakt,
Tautė.

Komentarų nėra