Nuotrauka ir įvykis. Kaip tai susiję?

Atskubu su keliais linksmais prisiminimais... Kurie slepiasi po nuotraukomis ir video įrašais. 

Kiek pamenu, tądien labai prastai jaučiausi, buvau užkimusi ir kamavo šiokia tokia sloga. Galvojau, jog reikia pagulėti karštoje vonioje, kurioje atsipalaiduotų ir kūnas, ir siela. Žinoma, kokia karšta vonia be putų, druskos ar dar visų kitų pribambasų? Linksmiausia, tai, kad pirmą kartą gyvenime mačiau tiek daug putų savo vonioje. Iš tų emocijų pasikviečiau saviškį, kad galėtume pasidžiaugti kartu putų kiekiu vonioje... Tačiau gavosi taip, kaip gavosi. Jis mane paėmė ir įmėtė į vonią su rūbais!!! Laimei neturėjau telefono ar kitų, svarbių daiktų kišenėje. Na, buvo ir pykčio, tačiau buvo ir daug juoko. Kuomet jau visas pyktis atslūgo ir pūtų moteriškė (čia aš, taip taip) mirko vonioje su rūbais, nufilmavom puikią Avon vonios putų reklamą, tad kviečiu pasižiūrėti ir smagiai pasijuokti!

Kitas incidentas nutiko Birštone, kuomet skubėjome į miesto šventę... Kadangi aš esu "graži pana", tai man neužteko gražiai apsirengti ir pasidažyti. Keliaudama į Birštoną sugalvojau užsidėti aukštakulnius. Hah. Linksmiausia dalis, tai, kad automobilį pasistatėme netoli įvažiavimo į patį Birštoną, nes nebuvo vietos!!! Na ką, jauni esam, juk galime ir nueiti... Na, patikėkit manim, mes ėjom visą amžinybę... Bateliai taip pritrynė kojas, kad galvojau, jog reikės jas nupjaut, haha. Tačiau reikia nepamiršti to fakto, jog aš buvau labai graži ir aukštakulnių tikrai nenusiėmiau... Kiek vėliau, po kelių valandų ėjimo šalia upės (tekdavo prisėst ant kiekvieno suoliuko, nes batai taip pritrynė, jog buvo labaaaaai sunku keliauti) spjoviau į savo grožį ir batus, ko pasekoje ėjau su kojinėmis visą likusį kelią iki didžiosios scenos. Išvados: dėkitės aukštakulnius laiku ir vietoj, o ne tada, kai norite pabūti gražiomis. Gražios būsite ir su paprastais bateliais!

Na ir dar vienas linksmas nuotykis pabaigai. Kas gyvena ar lankosi Kaišiadoryse, tikriausiai džiaugiasi, kažkur prieš metus, pastatytu fontanu netoli miestelio katedros. Iš esmės, ten ir policijos komisariatas netoli... Važiuojant pagrindine Kaišiadorių gatve atsisuku į Kastytį ir paklausiu, kada jis pakvies mane į pasimatymą prie fontano... Na, lydekai paliepus ir man  panorėjus, gavau pakvietimą nueiti į pasimatymą tuojau pat... Tai pasižiūrėkit, kuo tai pasibaigė. Išlipom iš automobilio, oi kaip gražu, koks mielas fontanas, net nespėjau pasidžiaugti, o jau buvau įstumta į fontano vidurį! Buvau šlapia nuo galvos iki kojų, nors buvo rugpjūčio mėnesis, tačiau besileidžianti saulė ir vakarėjantis Kaišiadorių miestelis atnešė nemalonų šaltį. Neturėjau jokių drabužių, o bagažinėje mėtėsi Kastyčio šortai ir maikutė... Prieš pat policijos komisariato langus, teko persirenginėti į vyriškus ir gerokai per didelius rūbus. Ir pykau, ir juokiausi, bet dabar smagu atsiminti!



Kokių kuriozų yra jums nutikę? Ar teko eiti per miestą tik su kojinėmis dėl pritrintų batų? O gal maudotės su drabužiais fontane arba vonioje? Pasidalinkite!

Labanakt,
Tautė.

2 komentarai