Ryto ritualai

Išgirdus žadintuvą pirmiausiai atsikelia noras visus pritrėkšt, o tik tada aš. Deja, tačiau taip kiekvieną rytą, kuriame pabudina šlykštus garsas, nei šilta saulutė, kuri skverbiasi pro užuolaidas ir šildo kambarį. Gerą mėnesį galvojau ką daryti, kad tas rytas būtų geresnis... Visko išbandžiau, nuo rytinių internetinių sėdėjimų iki staigių atsikėlimų, tačiau atradau aukso viduriuką. Pavadinkim jį - ryto ritualais, kurie praskaidriną dieną ir suteikia energijos, bei pakrauna teigiamomis emocijomis. Taigi, apibendrinant visą įžangą (Jūs net nenutuokiat, kaip džiaugiuosi, kad nebereikia ruoštis VBE ir rašyt padoriai ir būtent taip kaip lietuvių mokytoja mokė) po įvairių bandymų pristatau jums ką atradau ir kaip dažniausiai atrodo mano rytai.

Atsikeliu palengva. Negąsdinu savęs staigiais žvilgčiojimais į telefono ekraną, jog pamatyčiau kiek valandų, be nervų išsijungiu žadintuvą. Žinoma, gal ir bumbu, kad miego trūksta, bet niekas nekaltas - galėjau nueiti miegoti ir ankščiau. Ir svarbiausia vieta - nubudus, lovoje stengiuosi ilgai neužsibūti.

Ką gi, ką gi... Atsikėliau, išlipau... Ką dabar daryt? Draugai mielieji, BE BAIMĖS. Nueikit užsikaisti virduliuko, per tą laiką puikiai spėsit susitvarkyti visus reikalus nykštukų biure ir nusiplauti veidelį, išsivalyti dantukus. Ir tikrai ne pasaulio pabaiga, jog jūs vis dar su naktiniais... Nesigąsdinkit, jūs vis dar budinatės.

Nueikit į virtuvę, pasidarykit mėgiamą gėrimą - pasirinkimas plačiausias nuo kavos iki mėgiamiausio kokteilio. Tačiau grįžtant į kambarį pamatyti suverstą lovą - ajajaj... Pasiklokite ją taip, kaip jums patinka. Taip, kad jums būtų gražu ir kad gražiai atrodytų. Apie lovos klojimą galiu pasakyt atvirai - tikrai suprantu tuos, kurie tingi kloti lovą ir aš tokia buvau... Kam kloti, jei vakare vėl eisi miegot? Bet mielieji, kam užpakalį valyt... Juk vis tiek eisim į tualetą. Ar ne? 

Pasikloję lovą, užsitaisę rytinį gėrimuką sėskit prie pusryčių stalo apsirengę, susišukavę ir susitvarkę... Tad beliko papusryčiauti ir pasitikti dieną su šypsena.

Štai koki būna mano rytai. Nes ankščiau, tai buvo tiesiog veiksmų kratinys ir viso to pasekoje aš dar miegodavau pusę dienos. Taip pat noriu pastebėti, jei neturite tiek laiko viskam atlikti... Eikite ankščiau miegoti, taip ankščiau atsikelsite. Susibalansuokite miego režimą, tai labai svarbu organizmui.

Labanakt,
Tautė.

Komentarų nėra